Selecteer een pagina

Vrijgezellenfeest

Terwijl dé grote dag dichterbij komt geniet de vrijgezel nog één keer van een uitje met haar familie en vriendinnen. Om dit moment nooit meer te vergeten hebben we hier speciale creatieve activiteiten die dit mogelijk maken. Samen met de hele groep iets maken voor de bruid is speciaal en blijf je herinneren. Er is keuze uit het volgende:

  • Mozaieken: samen aan één of meerdere ondergronden werken bijv. een tafeltje, schalen, huisnummer, klompen, vogelhuisjes, zon, vlinders, panelen enz. enz.
  • Pop-Art: ieder verwerkt een foto op schildersdoek waarna alle doeken aan elkaar worden vastgezet tot 1 schilderij. In overleg kan men zelf kiezen voor een bepaalde vorm.
  • Servies beschilderen: ieder persoon beschilderd een onderdeel van een servies, wordt daarna aangeboden in een mand. Je kunt ook kiezen voor een gebaksstel.
  • Schilderen: samen aan één groot doek werken of ieder aan een klein doek en dat samen tot één schilderij vormen.

Natuurlijk kun je ook de keuze maken om ieder voor zich iets te maken, bijv. met bonbons, sieraden, taart decoreren, bloemschikken, beelhouwen, tiffany, glas in rand-lood, schilderen, memo bord, krijtbord, steigerhout/sloophout.

Kijk dan bij de workshops voor de verschillende mogelijkheden en de informatie hierover.

De kosten en de tijden gaan in overleg, afhankelijk van wat er gemaakt wordt en uit hoeveel personen de groep bestaat. Bij de prijs zit altijd koffie/thee met een koekje inbegrepen.
Wil je zelf wat lekkers en/of drank meebrengen dan is dat geen probleem!

Maken uw wensen kenbaar, in principe is alles te regelen!

Neem contact op via info@kampboer.nl of bel 0653 924987 / 0049 5922 904107