Selecteer een pagina

Wilt u een gezellige workshop die gegarandeerd een mooi en kleurrijk werkstuk oplevert? Kies dan voor de plezierige Mozaïek workshop!

Met een mozaïek workshop waant u zich even in de wereld van Gaudi, de meester van het mozaïek die in Barcelona prachtige werken heeft achtergelaten. Tijdens de mozaïek workshop voelt u zich even een Gaudi. “Spelen” met tegels, servies of glas alles is mogelijk!

Met onze mozaïek workshops kunt u alle kanten op, in overleg is er veel mogelijk. Er zijn voldoende boeken en patronen aanwezig om tot iets moois te komen. Ook de tijdsduur van de workshop, het ontwerp alles is bespreekbaar. Hoe meer uitdaging…hoe mooier wij het vinden….

De kosten zijn afhankelijk van de tijdsduur van de workshop en wat men wil maken. Om een indicatie te geven:
2,5 uur € 25,- / 3 uur € 30,- / 4 uur € 40,-

U kunt samen met familie, collega’s, vriendinnen of samen voor de bruid tijdens een vrijgezellenfeest, werken aan een wandpaneel, schalen, of een tafelblad.
Maar u kunt ook met de groep, individueel aan de slag, zodat ieder voor zich met een fraai werkstuk naar huis gaat. Omdat de lijm minstens 24 uur moet drogen, krijgt u de voeg met duidelijke instructies mee naar huis!

Wat zijn de opties:

  • groepen: op afspraak > ieder werkt aan één paneeltje, samen vormen de paneeltjes één fantastisch beeld
  • groepen: op afspraak > ieder werkt voor zich aan een ontwerp, (niet iedereen hoeft hetzelfde te maken)
  • open inschrijvingen (geplande workshops) van een dagdeel of hele dag, voor kleine groepjes of individuele inschrijvingen

Waar u ook voor kiest: het eindresultaat is altijd een kleurig werkstuk als aandenken die in een gemoedelijke en informele sfeer is gemaakt.