Selecteer een pagina

Kledingadvies: Styling tips & tricks

  • Waarom staat dat jasje mij niet en mijn vriendin wel?
  • Hoe weet ik welke kledingmodellen mij het beste staan?
  • Hoe kom ik tot de juiste combinaties binnen mijn garderobe?
  • Kleedt zwart altijd af? Kan het ook anders?

Komen deze vragen je bekend voor?
Dan is de workshop ‘Styling Tips & Tricks’ echt iets voor jou! Dit is een zeer praktische workshop waarin je op een andere manier naar jezelf leert kijken. Ontdek welke kledingmodellen, halslijn en accessoires bij jou passen. We gaan ook aan de slag met stylingtips- en trucs om jouw pluspunten te versterken en hoe je andere punten slim kunt camoufleren.

Typisch jij!
Het resultaat is dat je je zelfverzekerder en lekkerder in je vel voelt omdat ‘alles klopt’. En dat zullen anderen ongetwijfeld merken. Niet de kleding die je draagt is de eerste blikvanger: het is jouw gehele uitstraling.

Persoonlijk stijlboek
Tijdens deze workshop worden alle kenmerken verzameld we in jouw persoonlijke stijlboek zodat je het altijd nog even na kunt slaan.

Topper en Flopper
Neem voor deze workshop twee kledingstukken mee: iets dat je heel graag en vaak draagt (‘jouw topper’) en iets dat ongedragen in de kast hangt (‘jouw flopper’). Waarom draag je dat ene kledingstuk heel vaak en het andere nooit? Aan de hand van de inzichten die je opdoet tijdens deze workshop, zal je deze vraag zelf kunnen beantwoorden en nooit meer miskopen doen!

Praktische informatie:
Tijdsduur:                              3 uur, op basis van 4 personen
Aantal deelnemers:                        minimaal 4 en maximaal 10 personen
Investering 4-6 pers:           € 50,- p.p. inclusief naslagwerk, koffie/thee en iets lekkers
Investering 7-10 pers:         € 45,- p.p. inclusief naslagwerk, koffie/thee en iets lekkers
Meenemen:                           één topper (favoriet kledingstuk) en één flopper (item waar je een vraag over hebt of ongedragen in je kast hangt)

Ga ik je ontmoeten voor mijn spiegel?

Stijlvolle groet,