Selecteer een pagina

High Tea serveren

High Tea, ooit ontstaan als “hapje” om de lange tijd tussen lunch en diner te overbruggen, is in de loop der tijden uitgegroeid tot een feest van lekkernijen geserveerd met thee. Traditioneel vindt dit plaats tussen 16 en 17 uur, maar andere tijden van de dag worden ook steeds gebruikelijker.

Bij een High Tea presenteren wij zowel zoete als hartige, warme en koude gerechten. Alles wordt (indien mogelijk zelfs ter plekke!) zelf gemaakt met verse ingrediënten. Daarbij horen uiteraard scones met clotted cream en jam. Andere zoetigheden bestaan uit brownies of muffins, bonbons, landelijke cake met fruit naar gelang het seizoen biedt. Verder minimaal 2 soorten sandwiches, bijvoorbeeld: komkommer-, zalm- of rosbiefsandwiches. Een hartig gevuld soesje en een warm hartig taartje maken de High Tea compleet.
Uitgangspunt is voor iedere gast 4 zoete en 4 hartige “hapjes” met thee zoveel u wilt.
Afhankelijk van de grootte van de groep word de High Tea geserveerd in een antiek thee-servies.
Bij de invulling van de High Tea word rekening gehouden met het seizoen, bijv. een soepje in de herfst of een fruitsalade in de zomer.
Deze High Tea is zeer geschikt als afsluiting van een dagje uit, na een workshop of gewoon als gezellig samen zijn.
Kosten: € 21,50 p.p.
Minimaal aantal personen 8

Ook een workshop “High Tea zelf maken” behoort tot de mogelijkheden.
Gezellig samen met een groep (vriendinnen, buren, (schoon) zussen, collega’s, vrijgezellen, vrijwiligers, cluleden….) alle onderdelen van een High Tea bereiden en vervolgens ontspannen samen eten en drinken om de (mid) dag af te sluiten….
Duur: ca 3 uur
Kosten: € 40,- p.p. incl. de workshop, alle ingrediënten en de High Tea (= complete maaltijd) zelf en een receptenboekje
Minimaal aantal personen 10

Wij houden graag rekening met allergiën of bijzondere (di)eetwensen, wilt u dit dan s.v.p. tijdig kenbaar maken?

 

high tea

high tea