Selecteer een pagina

Algemene informatie over de creatieve workshops.

Onze Workshop-Boerderij ligt heel centraal tussen de stedendriehoek Almelo – Hengelo – Enschede.  We proberen de gemoedelijke sfeer van ons mooie Twentse land in ere te houden.
Bent u op zoek naar een creatieve workshop voor een vrijgezellenfeest, personeelsuitje, vriendinnendag, burendag, (schoon-)zussendag, familiedag dan hebt u bij ons vele mogelijkheden.
Vanaf minimaal 6 personen kunt u een creatieve workshop boeken.

De datum en aanvangstijd van de activiteit gaat altijd in overleg met u, ons en de desbetreffende docent. We proberen zoveel mogelijk aan de wensen te voldoen.

Ook grote groepen, tot 60 pers, zijn welkom. Omdat we meerdere ruimtes hebben voor de creatieve activiteiten kunnen we ook meerdere workshops tegelijk aanbieden.

Koffie/thee met een koekje zit bij de prijs inbegrepen. Extra cake of Twentse krentenwegge (€ 1,- p.p. extra) kan geregeld worden. We schenken géén drank, mocht u zelf lekkers en/of drank willen meebrengen dan is dat geen probleem.

Vooraf aan de creatieve workshop kan er voor een lunch (€ 10,- p.p.) gezorgd worden of u geniet eerst van een maaltijd. Of wilt u de workshop afsluiten met een High Tea? Dat kan ook. Zie bij de workshop High Tea > serveren.

Voor groepen kleiner dan 6 personen of individuele aanmeldingen worden creatieve workshops gepland, zie agenda.

We zijn alle dagen van de week open.

Wij verzorgen ook creatieve workshops op locatie, vanaf 15 personen, vraag naar de mogelijkheden!

Voor informatie en/of vragen bel of mail ons gerust: info@kampboer.nl of 0653-924987