Selecteer een pagina

Het nieuwste evenement dat gepland staat is de mini workshop dag op 21 oktober 2017.
Een dag waarbij alleen maar mini workshops worden aangeboden. Mini workshops die voor iedereen te doen zijn.

We hebben genoten ! Wat een bijzondere sfeer op onze OPEN Inspiratie DAG!   16 oktober 2016
Veel complimenten-bedankt- en een prachtig artikel in de krant -blij mee!- en veel bezoekers die een kijkje kwamen nemen, sommigen zijn gewoon de hele dag gebleven…
Verrassend ook, veel ouders met kinderen die aanschoven voor de miniworkshops en die ondanks de drukte rustig hun beurt afwachtten tot ook zij hun creativiteit mochten uitleven. De mini workshops bleken een schot in de roos en een korte kennismaking met wat Kampboer te bieden heeft en het proeven van de ongedwongen sfeer waar Kampboer om bekend staat.

 

Wij, Lucy en ik en alle docenten,  kijken met veel genoegen terug op deze dag en op de volgende keer dat we u weer mogen  begroeten.

img_3376 img_3353 img_3371  img_3360 img_3359 img_3361

 

 

 

img_3372

totem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terugblik jubileumdag 2014

We kunnen terug kijken op een zeer geslaagde Open-Jubileum-Dag. Ondanks (of misschien wel: dankzij) het slechte weer wisten veel mensen ons te vinden. We hebben héél veel complimenten mogen ontvangen over de sfeer, aankleding én dat de kwaliteit van het gebodene erg hoog lag. Zo willen we dat ook houden!

Op deze dag werd onder de bezoekers een GRATIS workshop verloot. Er moesten 9 biggetjes worden geteld. De gelukkige winnares is Jose Konings uit Almelo. Van harte gefeliciteerd!
Jose heeft zich aangemeld voor een workshop vogelhuisje mozaïeken.

De opening werd gedaan door docente van het 1e uur: Ellen Wichman.